The Village of Wentworth Heights, Phase II

Residential

Ten storey retirement and seniors apartments. The building utilized concrete two way slabs on concrete columns and shear walls. The placement of columns was designed to take into account the underground parking. A common building, the 'Town Square', has a sloped and stepped roof all formed utilizing a steel frame. The interiors had separate structures designed to give a downtown feel to the building.

Architect:

Cornerstone Architecture

Contractor: 

VanDel Construction

Completion: 

2016

Approximate Value: 

The Village of Wentworth Heights
The Village of Wentworth Heights
The Village of Wentworth Heights
The Village of Wentworth Heights
1/1

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.