The Village of Wentworth Heights, Phase II

Residential

Ten storey retirement and seniors apartments. The building utilized concrete two way slabs on concrete columns and shear walls. The placement of columns was designed to take into account the underground parking. A common building, the 'Town Square', has a sloped and stepped roof all formed utilizing a steel frame. The interiors had separate structures designed to give a downtown feel to the building.

Architect: Cornerstone Architecture

Contractor: Van-Del Contracting

Completion: 2016

Back to Residential Projects

1/1
Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

© 2019 Gray & Fick Ltd.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

309 Consortium Court

London, ON, N6E 2S8